Tu cum faci bani pe perioada starii de urgenta?

Majoritatea populatiei globului, nu doar a Romaniei s-a lovit in perioada aceasta de un zid: „Cum sa produc bani pentru strictul necesar sau chiar mai mult, daca sunt fortat sa stau in casa?”

Raspunsul este simplu: „Daca sunt fortat sa stau in casa, magazinele din oras isi muta vanzarile in online, de ce sa fiu doar un cumparator, cand pot fi vanzator sau doar promoter a magazinelor respective?”

Sa le luam pe rand:

  1. Producator / vanzator: Fiecare dintre noi ne pricepem sa facem cate ceva ca pasiune (unii mesteresc brelocuri din lemn, metal sau alte materiale, altii fac pixuri, altii bijuterii, obiecte artizanale, etc). De ce sa nu transformi pasiunea in job? Mestereste-le acasa (in balcon daca stai la apartament, sau in atelier/magazie daca stai la casa), apoi vinde-le online. Le poti vinde prin intermediul site-urilor de anunturi sau prin intermediul unui magazin online (te putem ajuta cu crearea magazinului sau a site-ului de prezentare daca ne contactezi accesand acest link).
  2. Daca prestezi servicii de reparatii electronice, electrice chiar si anumite componente mecanice de autoturisme (de genul electromotor, alternator, etc) , pompe electrice, sau alte obiecte si scule ce necesita reparatii care pot fi efectuate acasa, de ce sa nu-ti practici meseria de acasa? Pentru a te face cunoscut, la fel ca si producatorii /vanzatorii de mai sus, poti sa-ti creezi propriul site de prezentare si sa te promovezi. Te putem ajuta si pe tine daca ne contactezi.
  3. Daca te-ai saurat de munca fizica si vrei sa treci la o munca mai relaxanta fara program de lucru fix, iti place sa stai pe facebook sau alte site-uri de socializare, poti sa devii promoter a altor magazine si sa castigi banuti frumosi doar promovandu-le produsele. Una din cele mai bune metode este sa te inscrii pe Profitshare. Dupa ce ti-ai creat contul si ai semnat contractul cu firma ce administreaza platforma poti sa incepi sa castigi bani promovand produsele pe care le vand magazinele online inscrise in platforma ( peste 60 de magazine). Promovarea o poti face pe facebook, sau pe site-ul tau daca detii un site. De preferat este sa detii un blog cu articole de interes pentru cititorii tai. Cu cat ai mai mult continut relevant, cu atat mai multi vizitatori vei avea si deci vei avea cui promova produsele.
  4. Daca nici una dintre variante nu iti place, dar iti place sa pierzi timpul pe internet sau sa te joci, ai varianta unui joc online din care poti castiga ceva banuti. Nu foarte multi, dar poti castiga in functie de cat de priceput esti la afaceri. Jocul se numeste Terra2000 si este un joc de strategie economica, politica si militara in care iti poti crea propriile firme, armata, sau poti detine chiar o tara intreaga.
  5. Am lasat la urma varianta cea mai putin convenabila daca ai nevoie urgenta de bani , dar totusi ai o sursa de venit suplimentara. Un credit rapid prin Ferratum. Nu o recomandam decat daca ai o sursa din care vei putea plati mai tarziu rata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.